Stránky

Pages

Pages

čtvrtek 25. července 2024

Žádné skutečné vyšetřování pokusu o atentát na Trumpa nebude




Od mé poslední aktualizace Mike Adams znovu změnil svou pozici. Nyní se na základě nejnovějších důkazů domnívá, že střelci byli dva.

Vzhledem k tomu, že Mike Adams ustoupil od své hypotézy o více než jedné střele, kde asi v 7:35 říká, že hypotézu více střelců nemůže udržet: https://www.brighteon.com/6e9868ba-010f-491d-9e59-4448a0df9583 Adams následně podle své nejnovější analýzy akustických důkazů podpořil hypotézu dvou střelců.

Martenson si stojí za svou hypotézou dvou střelců.

Je zřejmé, že k analýze akustických důkazů je potřeba věrohodný, statečný odborník na akustickou kriminalistiku. To by měly zařídit výbory Kongresu USA, jako jsou výbory v čele s Jimem Jordanem a Jamesem Comerem.

FBI a Homeland Security rozhodně nelze věřit při zkoumání důkazů. Výzvou pro zástupce Jordana a zástupce Comera je tedy najít odborníka, který nebude nenávidět Trumpa, který si nevydělává na živobytí policejní prací a který je dostatečně odvážný a solidní, aby vydržel udání, které bude na něj, pokud najde více střelců, než Crooks.

Soukromé osoby by se mohly pokusit najít odvážné a kompetentní soudní znalce k analýze akustiky, ale pokud tito jednotlivci nejsou známí odpůrci Trumpa, zjištění více než jednoho střelce by bylo považováno a zdiskreditováno kurevskými médii a elitním establishmentem jako zaujatý, placený nález.

To je důvod, proč je to práce pro Kongres, což znamená, že republikáni jako demokraté nikdy nepodpoří pravdu, pokud jde o Trumpův účet.

Jsou ale republikáni zodpovědní, nebo jsou republikáni spokojeni s rezignací Kimberly Cheatleové a odhalením personální politiky DEI Bidenova režimu?

Amerika nemůže přežít další atentát nebo další 11. září zametené pod koberec. Tentokrát musí dojít ke skutečnému vyšetřování, ne k dalšímu utajování, které zůstane v rukou výkonné moci. Jakékoli vyšetřování FBI, vnitřní bezpečnosti, tajné služby je bezcenné. To nejsou agentury schopné mluvit pravdu.

Kdo bude provádět skutečné vyšetřování? Republikáni, kteří se více bojí poškození americké pověsti než zachování svobody?

Zdroj IPE 

Žádné komentáře:

Okomentovat