Stránky

Pages

Pages

úterý 23. července 2024

Za Komárka za korunu marka a jak jsme dopadli, TOP předsedo Rokytko?




 Při opětovném čtení Kroniky zoufalství a naděje židovského komunisty vystudovaného v ČSSR a v Moskvě, který zpochybňováním plánu jedné z pětiletek tolik zlobil prezidenta a generálního tajemníka KSČ Novotného, až skončil jako ekonomický poradce šéfa kubánské centrální banky MUDr. Che Guevary, který se jím stal díky přeslechu na jedné schůzi, jsem si uvědomil, že Lidovým domem slibované vydání třetího dílu nevyšlo! Proč?

Komárek radil El Che, aby si vzal úvěry v dolarech a začal stavět hotely u pláží pro turisty z východního bloku, když ti američtí na Ostrov svobody nesměli, neboť budování socialismu Washington odmítl a Kubu embargoval, embarguje a embargovat bude, dokud se casina nevrátí Khazar mafii.

Guevara byl v Československu inkognito v převleku za bolivijského obchodníka, navštívil PZO i ministerstva a pochopil, že tady se vrátí kapitalismus a po jednom dlouhém nočním hovoru s Valtrem odešel zažehnout revoluci do Bolívie a byl agenty CIA zastřelen, agenti StB mu ukradli i Československé deníky, když pochopili, jak je prokoukl a tak je už nikdo nezfilmuje, jako slavné Motocyklové.


Komárek se za perestrojky na pokyn Andropova stal ředitelem Prognostického ústavu Akademie věd ČSSR, kde byli prakticky všichni polistopadoví politici a centrální bankéři v čele s předsedou stranické buňky Dlouhým, který dal Ransdorfovi stranickou důtku, když podepsal Několik vět a navrhoval, aby z Havla byl ministr kultury. KGB, CIA a Mossad s ním totiž měly jiné plány, které nejlépe pochopil i uchopil soudruh Čalfa, když vyloučil Jakeše ze strany.


Soudruha Komárka, jakožto místopředsedu  Čalfovy  vlády pro ekonomiku, odstavil ministr financí Klaus, když si s Mezinárodním měnovým fondem sjednal rychlou kaskádovou devalvaci koruny vůči dolaru i marce v pevném kurzu, na což si sjednal u MMF i půjčku, pak liberalizoval ceny monopolních socialistických podniků a zmrazil mzdy, čímž se stal miláčkem ředitelů transformovaných na manažery, případně akcionáře tržních firem, které privatizoval přes kupóny i přes úvěry komerčních a investičních bank, nahlásil že transformace skončila a podal přihlášku do EU a NATO.

Výsledky včera zhodnotila společnost Minimální mzda, která má být dle ní zhruba 45. 000 korun, ale je zhruba 17.000 korun, euro je zhruba za 25 korun a Němci by chtěli zpět marku i když nás miliarda eurodotací stojí miliard deset a 67 procent pracujícího obyvatelstva žije pod hranicí bídy stanovené v Německu právě na těch 45 000 korun a ceny plzeňského piva jsou tam přitom nižší, než v protektorátu Czechie.

Tak proto zřejmě třetí díl Kroniky zoufalství a naděje nevyšel, neboť jsme dopadli tragicky a budeme nahnáni na východní frontu, jako Němci po Výmarské republice. Na reparacích nám přitom dluží už 144 trilionů korun ve zlatě.








Žádné komentáře:

Okomentovat