Stránky

Pages

Pages

čtvrtek 25. července 2024

Varování před Harrisovou sílí




 S velkým varováním před Harrisovou se projevil kanadský profesor, evoluční behaviorální vědec Gad Saad. Ve svém příspěvku na platformě X předeslal, že se bude snažit být co nejvíce diplomatický a zdrženlivý. O Harrisové následně uvedl, že je „prázdná, lobotomická, povrchní a neautentická imbecilka“.

Zdůraznil, že tato pravděpodobná kandidátka Demokratické strany na prezidentku v listopadových volbách „nic neumí a ničeho nedosáhla“.

„Využila všechny nemeritokratické nástroje k tomu, aby se vyšplhala po politické kariéře. Je rasistka, rozděluje, propaguje rakovinu rozmanitosti, inkluze a rovnosti,“ dodal Saad na adresu Harrisové. Tu také připodobnil ke kanadskému premiérovi Justinu Trudeauovi.

A Američanům vzkázal, ať se mají před Harrisovou na pozoru.

Reagoval tak na prohlášení Harrisové, v němž Bidena chválila. „Za jedno prezidentské období překonal Joe Biden odkaz většiny prezidentů s dvěma funkčními obdobími. Vím, že jsme všichni vděční za jeho službu našemu národu. Je mi ctí, že jsem získala jeho podporu.“

Příspěvek Saada souhlasně sdílel právník a publicista Andrej Duhan. „Zatím nejlepší zhodnocení Kamaly, jaký jsem četl. Zlatý Biden oproti ní,“ konstatoval.

Zdroj x



Žádné komentáře:

Okomentovat