Stránky

Pages

Pages

pátek 26. července 2024

USA, jak jsem je znal, prošly do odpadkového koše dějin




Kamala Harris říká, že získala 230 000 000 dolarů z prostředků na kampaň od bohatých amerických liberálů. Proč jsou bohatí američtí liberálové tak odhodlaní mít Kamalu za prezidenta Spojených států?

Jedním z důvodů může být to, že se na rozdíl od Trumpa snadno ovládá, takže vysvětlení je, že bohatí volí své vlastní zájmy.


Ale jaké jsou? Demokraté mají dvě agendy: Jedním je normalizace a legitimizace sexuální zvrácenosti. Další jsou otevřené hranice. Jinými slovy, demokraté jsou oddaní přeměně tradiční Ameriky na babylonskou věž Sodomy a Gomory.


Slouží to zájmům bohatých liberálů kromě toho, že jim poskytuje třídu služebníků?


Hlavními dobrodinci jsou sexuální zvrhlíci a přistěhovalci-vetřelci.


Dávají bohatí liberálové přednost tomu, aby se jejich geny nepředávaly dál, protože jejich transgenderové děti nejsou schopny plodit a díky vakcínám proti Covidu a řadě inhibitorů testosteronu jsou neplodné a dokonce ani mladí muži nemohou mít přirozenou erekci?


Jejich politika naznačuje, že zájmy bohatých liberálů se liší od jejich dědiců, budoucnosti jejich země a jejich sebeúcty. Vše, s čím jsou zapleteni bohatí liberálové – rozmanitost, rovnost a začlenění, globální oteplování, globalismus, velký reset WEA – podkopává jejich závazek vůči své zemi. Bohatí liberálové vidí Ameriku jako zdroj, který lze využít ve prospěch „vyšších programů“.


Odkud tedy pochází americká vůdčí třída?


Pochází od Židů. Ministr financí je Žid. Státní tajemník je Žid. Ministr pro vnitřní bezpečnost je Žid. Finance, média, Hollywood a zábava jsou v rukou Židů. Jak řekl Netanjahu včera Kongresu, každý Žid je sionista, obránce Izraele. A každý Američan, který není obráncem Izraele, je antisemita. John V. Whitbeck popisuje totální ponížení „Hrdé Ameriky“ na kolenou líbající Netanjahuovy nohy. Totálně dobytá země, jejíž poklona se projevuje 58 potlesky ve stoje.

 https://www.counterpunch.org/2024/07/25/american-obeisance/


V dnešní Americe jsou zbývající patrioti „Trumpoví politováníhodní“. Elita a levice jimi opovrhují a jsou považováni za bílé rasisty, za ohrožení demokracie a za povstalce. FBI uvádí jejich jména na seznamy sledovaných osob a vznáší falešná obvinění proti těm, kteří se zúčastnili Trumpova shromáždění 6. ledna.


Demokraté, kteří odsunuli Bidena ze scény, jsou připraveni ukrást listopadové volby. Demokraté ve swingových státech legalizovali a institucionalizovali mechanismy krádeží, které použili ke krádeži celostátních voleb v roce 2020 a 2022. Například Nejvyšší soud demokratického státu ve Wisconsinu zrušil zákaz schránek, čímž umožnil, aby se neplatné hlasovací lístky staly součástí sčítání hlasů. Velké množství takových praktik, které umožňují volební podvody, je nyní legální ve státech swingu.


Demokraté nemohli ukrást volby s Bidenem jako kandidátem, protože by nikdo nevěřil, že vyhrál. Biden byl odsunut z cesty. Nyní jsou průzkumy zmanipulované, že Kamala vede nad Trumpem o 3 body. Zmanipulované průzkumy vytvářejí veřejnou věrohodnost vítězství Kamaly. Pokud by demokraté neměli v úmyslu ukrást volby, nelegalizovali by mechanismy krádeží ve swingových státech.


Veřejnost přijala poslední dvoje ukradené národní volby a přijme třetí. Tento bezstarostný lid nemá šanci zachovat si svobodu a odpovědnost vlády. S ohledem na americkou bezstarostnost si člověk klade otázku, zda si voličská veřejnost a Republikánská strana uvědomují, že pokud demokraté přijmou volby s takovým důrazem na Trumpa, výsledkem bude upevnění Uni-Party. Republikánský establishment dojde k závěru, že jediný způsob, jak může strana konkurovat demokratům, je lépe zastupovat zájmy vládnoucí elity. Od nynějška už nebudou žádní Trumpové. „Reprezentativní demokracie“ by reprezentovala pouze vládnoucí elitu.


Pokud bude Trump zvolen navzdory úmyslu demokratů ukrást volby, co může dělat? Dokáže najít lidi, kteří jsou ochotni přijmout rizika spojená s tím, že mu pomohou rekonstruovat Ameriku? Mohou takové lidi potvrdit ve funkci v Senátu? Dokáže Trump přežít další čtyři roky útoků médií, FBI, CIA a mohou jeho jmenovaní? Dokáže Trump přežít atentát? Trump se rozhodně nemůže spoléhat na ochranu tajných služeb.


Je jasné, že Amerika je rozdělena mnohem rozhodněji, než tomu bylo v důsledku cel, která vedla k takzvané „občanské válce“. Všechny vztahy v americké společnosti byly poškozeny liberální levicí. Feminismus učinil ženy nepodporujícími a dokonce nepřátelskými vůči mužům. V důsledku toho muži nemohou ženám věřit. Rodiny, základ společnosti, jsou oslabené. Hladina testosteronu u mužů klesla natolik, že se nemůžete porvat ani v baru s redneckem.


Republikáni poukazují na Kamalovu warchest poskytnutou bohatými americkými liberály a žádají své příznivce z dělnické třídy, aby pomohli financovat Trumpovy volby. Nesoulad zdrojů mezi demokratickými miliardáři a republikánskými „odvrženci“ dělnické třídy je mimořádný. Všimněte si ale, že pro obě strany jsou volby otázkou toho, kdo má nejvíc peněz.


To je znamení země, která skončila, skončila a je hotovo.

Zdroj IPE 



Žádné komentáře:

Okomentovat