Stránky

Pages

Pages

středa 24. července 2024

Třetí plénum k ekonomice: Bezpečí stejnou prioritou, jako růst blahobytu!




 Prezident XI se blíží ke konci svého třetího funkčního období (2023-2028). Klíčovou prioritou je pro něho dosažení vědecké a technologické soběstačnosti země. Čína dosáhla významného pokroku v oblastech, jako jsou elektromobily a baterie, a investuje velké prostředky do vybudování vlastního dodavatelského řetězce polovodičů.

XI vyzývá k rozvoji „nových kvalitních výrobních sil“ a komuniké z třetího pléna může více naznačit, jakým směrem se tato snaha bude ubírat. 

Čína už v podstatě nemůže spoléhat na zahraniční investice a technologie, musí rozvíjet vlastní a šířit je naopak do světa pomocí Pracovních kreditů a certifikátů, nikoliv dolarů a juanů, jinak se stane opět kolonií anglosionistů, kteří se svého finančního Olympu vlastněného fondy Black Rock, Vanguard, Fidelity a State Street nikdy nevzdají a raději Zemi zničí pod velením UI Aladdina.

Atentát na Trumpa a přípravy k útoku na Írán jsou toho temnou předzvěstí, shodují se top analytici. Přežít na naší krásné modré planetě má pouhých 500 milionů otroků Khazar mafie požírajících červy. 

Pro pandu nemá být prostor nejen v Praze a ani Shaolin games to nezachrání, pokud Strana a MO selže v žáru korupce, jako selhala KSČ a KSČM. Sloužit lidu je ctnost, zradit lid je hanebnost, tak pravil XI.





Žádné komentáře:

Okomentovat