Stránky

Pages

Pages

čtvrtek 25. července 2024

Rodiče obětí na FF UK píší Fialovi a Pávkovi, že jim Policie ČR a ministr Rakušan lžou!




 Zatímco první několik měsíců tvrdili, že pátrání bylo vyhlášeno po sebevrahovi, hlídky, které byly na fakultu vyslány před střelbou, do protokolu po zásahu uvedly, že už zpočátku pátraly po studentovi fakulty podezřelém z vraždy a věděly, že může být ozbrojený a nebezpečný! 

Rodiče zřejmě ještě nevědí, že zároveň v Kaprově ulici probíhalo cvičení zásahu proti teroru na měkké cíle a Davidův účet na Telegramu odkazující na ruskou stopu byl po střelbě smazán, ačkoliv o  něm Rakušan hovořil do TV.

Veřejnost stále nezná jména všech obětí a není tak jasné, kdo byl primárním cílem studenta, který zahodil pušku a vzdal se, když dle spolužáků byli střelci dva a David bez silných brýlí střílet prakticky vůbec nemohl, přičemž je na dostupných fotografiích z akce nemá. 

V učebně pod masovým vrahem byl i kritik Bruselu, lídr kandidátky SOCDEM Zaorálek, který měl nedávno podivnou autonehodu.

Na vánoční koncert středověkých křesťanských písní na FF UK měl ten den  přijít i TOP předseda Rokytka, který o tom hovořil v tramvaji s kolegou milovníkem umění a měl sebou odposlouchávaný mobil.

Jsem odposloucháván od doby práce pro levicové Rádio Haló Futura a RHF TV, které zanikly za Filipova vedení pro nedostatek prostředků při vyřazení levicových poslanců z Parlamentu ČR, jedním z posledních rozhovorů byl ten o Modelu socialismu pro 21. století s Lubomírem Zaorálkem, který na něm pracoval společně s Jiřím Dolejšem, říká Rokytka.



Žádné komentáře:

Okomentovat