Stránky

Pages

Pages

úterý 23. července 2024

Nejen TOP předseda Rokytka, ale i dva bývalí vysocí američtí úředníci se obávají, že se Trump voleb nedočká




 "Moje otázka zní, zda (hluboký stát) znovu vystřelí na Trumpa," řekl McGovern v pátek. "Myslím to tady vážně. V sázce je toho tolik. Tak zatraceně hodně v sázce. A já jsem jen zvědavý, jestli to zvládne, a říkejte mi konspirační teoretik, ale tito lidé nemají příliš svědomí, pokud tolerují genocidu v Gaze, pokud tolerují zabití půl milionu ukrajinských mladíků pro jejich rozmary. “

Roberts vyjádřil podobné pocity v neděli. "Skutečná otázka zní: projde hlubinnému státu jeho pokus o atentát a pokusí se o další?" řekl Roberts. "Očekávám, že budou další pokusy o Trumpův život."

Roberts poukázal na to, že využili různé taktiky, aby se zbavili Trumpa, než se obrátili k atentátu: "Ruská brána, dva impeachmenty, porno hvězdná brána, brána dokumentů, brána povstání a pak 4 trestní obvinění a několik občanských obvinění."

"Demokraté jednající za hluboký stát věřili, že se mohou Trumpa zbavit těmito způsoby," řekl Roberts. "Když tyto pokusy selhaly, obrátily se k atentátu. Akustické důkazy střelby zcela jasně ukazují, že střelců bylo více. [Thomas Matthew] Crooks byl patsy. Trump atentát přežil, protože otočil hlavu."

Zdroj sg

Žádné komentáře:

Okomentovat