Stránky

Pages

Pages

pátek 26. července 2024

Letní olympijské hry se změnily na Letní satanistické divadélko




 Národní vlakový dopravce SNFC teroristický incident označil za „masivní útok s cílem ochromit síť“. „Byly zahájeny žhářské útoky s cílem poškodit naše zařízení,“ uvedla společnost pro agenturu AFP.

„SNCF se v noci stala obětí několika souběžných záškodnických činů,“ uvedla společnost. Útoky zasáhly severní a východní linky, což způsobilo výrazné narušení železničního provozu. Vlaky byly odkloněny na jiné tratě, „ale velký počet z nich budeme muset zrušit“, uvedl v prohlášení SNFC.

Provoz na postižených tratích byl „silně narušen“. SNCF doporučila cestujícím, aby odložili své cesty a vyhnuli se vlakovým nádražím. Jihovýchodní trať byla ochráněna před útoky, které byly v této oblasti včas zmařeny. Útoky přišly v kritické době, kdy Paříž připravuje slavnostní zahájení olympijských her, kterého se prý zúčastní tisíce sportovců a mnoho bohatých diváků že světa, neboť chudí Francouzi na lístky nemají. 

Netanjahu v Kongresu varoval před íránským terorem a druhý den začaly v celé Velké Chazárii problémy, lidé se už do Paříže nehrnou, policisté situaci nezvládli a narážejí do sebe při přehlídce, Macron se mračí a tuší, že může být přinejmenším postřelen, jako Fico a Trump, konstatují TOP konzultovaní analytici. Pokus o vstup do BRICS mu zdegenerované jádro globální moci nikdy neodpustí.

Žádné komentáře:

Okomentovat