Stránky

Pages

Pages

čtvrtek 25. července 2024

Američtí zástupci Jim Jordan a James Comer musí zahájit vyšetřování Kongresu ohledně pokusu o atentát na Trumpa




Na internetu existuje kompetentní analýza akustických důkazů, které naznačují, že do pokusu o Trumpův život byl zapojen více než jeden střelec. Je zřejmé, že k analýze akustických důkazů je potřeba důvěryhodný, statečný a uznávaný odborník na akustiku. To by měly zařídit výbory Kongresu USA, jako jsou výbory v čele s Jimem Jordanem a Jamesem Comerem. Je zcela jasné, že vyšetřování nelze věřit ani FBI, která se už osm let snaží Trumpa a jeho příznivce zničit, ani tajné službě či vnitřní bezpečnosti. Tyto agentury mají nulovou důvěryhodnost.

Výzvou pro výbory Rep Jordan a Rep Comer je najít odborníka, který nebude nenávidět Trumpa, který si nevydělává na živobytí policejní prací a který je dostatečně odvážný a solidní, aby odolal výpovědi, která bude jeho, pokud zjistí, více střelců než Crookse.


Jsou republikáni zodpovědní, nebo jsou republikáni spokojeni s rezignací Kimberly Cheatleové a odhalením personální politiky DEI Bidenova režimu? Bojí se republikáni, že poškodí reputaci Ameriky případným odhalením státního spiknutí proti prezidentskému kandidátovi?


Amerika nemůže přežít další atentát nebo další 11. září zametené pod koberec. Tentokrát musí dojít ke skutečnému vyšetřování, ne k dalšímu utajování, které zůstane v rukou výkonné moci. Jakékoli vyšetřování FBI, vnitřní bezpečnosti, tajné služby je bezcenné. To nejsou agentury schopné mluvit pravdu.


Skutečné vyšetřování je naléhavé. Formuje se oficiální narativ. Pokus o Trumpův život bude obviňován z „provozního selhání“ vyplývajícího z DEI a neadekvátně rozpočtované tajné služby a pokus o atentát zmizí ve výkonnostních a rozpočtových otázkách.


Pokud došlo k pokusu o atentát v hlubokém státě a všechny důkazy nebudou odborně prozkoumány, hluboký stát opět uspěje a bude pokračovat ve své cestě maření vůle amerického lidu.

Zdroj IPE 

Žádné komentáře:

Okomentovat