Stránky

Pages

Pages

pátek 26. července 2024

Američané chtějí svou zemi zpět, populistické povstání proti establishmentu sílí




Globalisté ve zdegenerovaném jádru moci koalice Izrusa nebyli schopni zastřelit Trumpa, přinutili proto Bidena vzdát se závodu a Soros posílá miliony inflačních dolarů Harrisové.

Američané věří, že cuknutí Trumpovou hlavou vedla Prozřetelnost, ale pokud se nezjistí, kdo byl druhý střelec a kolik jich tam bez zájmu Tajné služby a policistů vlastně bylo, čeká je další atentát.

Netanjahu už v průběhu genocidy semitských kmenů varoval Washington v Kongresu a svět, že Írán chystá teror v Paříži ovládané jeho loutkou Macronem, takže zabití Trumpa bude také hozeno na Hamás či jinou utajenou pobočku tajného Mossadu.

Trump chce totiž ukončit pro oligarchy nesmírně lukrativní válku na Ukrajině a zabezpečit jižní hranici Spojených států před přílivem migrantů a jejich dětí plánovaných pro americké pedofily řízené agentem Mossadu Epsteinem. 

Ten prý spáchal sebevraždu v nejlépe střežené vazební cele světa a jeho zavřená milenka Ghislein může svědčit o něm i o svém otci, mediálním magnátovi Maxwellovi, který spadl z jachty, když chtěl prozradit veřejnosti státní tajemství.

Pořádal tam luxusní večírky pro britského prince Andrewa, bývalého generálního ředitele banky Barclays Jese Staleyho, právníka Alana Dershowitze a mnoho dalších vzácných mužů. 

Prvotřídní destinace

Lokalita je součástí Amerických Panenských ostrovů, což lze vnímat jako výraz buď břitké ironie, nebo mimořádně poťouchlého PR. V jednom obzvláště trýznivém případě se patnáctiletá dívka pokusila z ostrova uplavat. Její, řekněme, zaměstnavatelé ji však chytili a sebrali jí pas, jak uvádí Epsteinův soudní spis. Jsou zřejmě schopni všeho a nic jim není svaté, natož panna, věří totiž že ať dělají cokoliv, čeká je Ráj, ačkoliv nejsou z Abramova sémě. Jsou to zjudaizovaní Huno - mongolové, kteří chtějí ovládnout i Čínu.

Jediní, kdo se jim mohou postavit, jsou Američané, kterým sugerují, že jsou tzv. nepostradatelný národ pro vyvolené. Přežít poslední bitvu má jen 500 milionů lidí a oni mají věřit, že budou mezi nimi, pokud se přidají na správnou stranu. Američané a rudí však chtějí svou zemi zpět od zkorumpované byrokracie a politiků. Hopiové a Húsíové vědí, jak na to, konstatují TOP konzultovaní analytici. Husitské Čechy a Československo budou také svobodné! Uděláme demokratickou Republiku opět skvělou!














Žádné komentáře:

Okomentovat