Stránky

Pages

Pages

neděle 26. července 2020

Vrána k vráně?









Šéf české diplomacie Tomáš Petříček se rozhodl zastat se historika Jurije Dmitrijeva a chce přitom pomoc hledat u kolegů z EU. Dmitrijev byl totiž odsouzen na 3,5 roku odnětí svobody za sexuální násilí vůči nezletilé adoptované dceři.



Městský soud v ruském Petrozavodsku vynesl mírný rozsudek ačkoliv obžaloba přitom pro Dmitrijeva požadovala mnohem vyšší trest, a sice 15 let odnětí svobody. Kromě toho byl obžalovaný zproštěn viny z výroby dětské pornografie, ohrožení rozumové, mravní a pocitové výchovy a nezákonného držení zbraně. 


Vzhledem k tomu, že Dmitrijev během vyšetřování strávil převážnou část svého trestu ve vazební věznici, měl by se dostat z vězení již na konci letošního roku, což ale Petříčkovi připadá dlouho, zřejmě je také dodavatelem adrenochromu z dětských šišinek, zvaným mezi pedofily a násilníky ""vlašskou omáčkou".

Tento termín byl objeven při korespondenci Hillary Clintonové s Johnem Podestou v roce 2016. Poštovní schránka Clintonové byla hacknuta a obsah byl zveřejněn na webových stránkách Wikileaks vytvořených Julianem Assangem.

"Omáčka z vlašských ořechů" zní velmi nevinně, ale je to kód používaný globalizačním establishmentem. Je to jejich tajný kanibalistický recept, který nelze provést bez pohlavního zneužívání, traumatu, mučení a následného zabíjení dětí. Na konci mučení vyříznou epifýzu a odeberou krev, což je ďábelský nápoj, který jim pomáhá nezestárnout a zažívat vzrušení.
Top reportéři našli vzácný a pečlivě skrytý dokument z roku 1971. Píše se v něm, že Adrenochrom funguje jako heroin a jeho neustálé používání vede k úplnému zastavení výroby vlastního adrenalinu.
Pokud pozorně nahlédnete do tváří hvězd, které jsou v karanténě, uvidíte paniku a strach, nebo že prokazují neobvyklé chování. Například Madonna nedávno napsala, že "pro talíř pasty by mohla zabíjet".
Kódové slovo "pasta" mezi pedofily znamená zabít malého chlapce. Mimochodem, Madonna je velekněžkou hollywoodských satanistů. Petříček z toho má tik na pravém oku, obává se zřejmě, že skončí jako Epstein, když bude jeho milenka a manažerka pedopárty Maxwellová vypovídat. 

Související články:
















Žádné komentáře:

Okomentovat