Stránky

Pages

Pages

středa 22. července 2020

Uživí pražská kina pohádka pro dospělé o Havelovi?









Praha po likvidaci ČKD a dalšího průmyslu vsadila na turisty a kulturu s vysokým vzděláváním zejména humanitním, což se po úderu biologickou zbraní covid-19 od Havlových přátel z Good Clubu může ukázat jako chyba.
FOTO: TOP News
Tradiční chlouba hlavního velkoměsta nad Rokytkou, MHD, už dramaticky zdražuje, neboť turisté stále absentují a lístky do kina tak budou muset stát hodně přes 200 korun, aby rozpočtové díry v korona krizi trochu zalátaly a uspokojily i producenty, jejich zisky a náročnou herečku Geislerovou, která si zahrála paní Olgu a že je raději, když je manžel zavřený ve vězení neboť tak alespoň ví, kde je, neříká, protože nejde o dokument, ale komerci.

Havlova rodina si již ale díky přeběhlíkovi z StB Junkovi a krachu jím řízeného Chamapolu na své přišla, vždyť tehdejších předinflačních 200 milionů korun, které mu za dvakrát zaplacenou Lucernu v rozporu s Dekrety prezidenta Edvarda Beneše dal, mají dnes hodnotu přes 2 miliardy inflačních Rusnokových papírků. Ale co ostatní? Uvidíme a budeme sledovat slibují na terase betonového paláce postaveného společně s pohraničním opevněním TOP reportérky! 


Související články:











Žádné komentáře:

Okomentovat