Stránky

Pages

Pages

pondělí 20. července 2020

Sjednocování "levice" další trockistický podvod v rámci globalizace









"Teď máme Levici, Idealisty, Budoucnost, Novou levici, Zelené a bůhvíco ještě. Mít čtyři a více subjektů pro ta samá témata je tříštění sil. Jsem ráda, že se mladí angažují, chápu, že někteří chtějí být radikální, vždyť i já jsem poměrně radikální na české vody, nechápu ale, proč se třeba nespojí v jednu sílu. To mi prostě hlava nebere. Bylo by to nejlepší, když už nechtějí pracovat v rámci ČSSD. Takto to akorát povede k tomu, že levice bude velmi slabá," míní ministryně Maláčová.
FOTO: TOP News
Odráží i námitku, že například Idealistům na ČSSD vadí její účast ve vládě Andreje Babiše. "Pro zemi lepší řešení neexistovalo," tvrdí sveřepě, ačkoliv bylo, jak jej navrhoval například dlouholetý člen ČSSD Radim Valenčík a to předčasné volby, dnes ale neví koho volit.
"Kdysi kdosi řekl: ´Bez revoluční teorie není revoluční hnutí.´ Asi měl pravdu. Dnešní doba mě nutí k oportunismu a tak to pozměňuji: Kdo si myslí (ať už jsou jeho motivy jakékoli, i ty nejvznešenější), že se obejde bez dobré teorie a NEDEKLARUJE potřebu opory v dobré teorii, tomu prostě NEVĚŘ, pokud uvažuješ o politické angažovanosti."
Za tím si stojím. Braňte se manipulaci a propagaci nedouctví, varuje důrazně skvělý pedagog Valenčík. Jsou jen dvě antagonistické skupiny v národě a ve světě: vlastenečtí dělníci a globalizační establishment, zjistil poradce prezidenta Trumpa Bannon. 

"Vláda Spojených států a vojensko-bezpečnostní komplex ovládaný neokonzervativci pohlížejí na Evropany jako na prosťáčky, které lze snadno napálit a které lze donutit obětovat se hrstce zájmových skupin, jež ovládají ´jedinou světovou supervelmoc´," dodává jiný výrazný americký ekonom Paul Craig Roberts. 









Žádné komentáře:

Okomentovat