Stránky

Pages

Pages

pondělí 20. července 2020

Proč je atentát na Heydricha pro globalizační manažery špatně?









Google nepovolil českému hernímu studiu zveřejnit svoji hru Attentat 1942, která pojednává o příběhu okupovaného českého protektorátu nacisty. Zákaz se týkal významných trhů napříč Evropou. 
"Vaše aplikace například odkazuje k nacismu," znělo od Googlu. "Jak máme udělat historicky přesnou hru o hrůzách z 2. světové války bez nacistů?" tázali se vývojáři. Samotní němečtí regulátoři přitom hru povolili, tak o co korporátům v zámoří jde?

Heydrich byl německý Chazar, který sloužil korporaci IG Farben, zajišťoval veřejné zakázky na její jedovatý krystalický plyn Cyklon B do plynových komor na Slovany a Židy a další produkty pro SS od IBM, což pomáhalo spravovat koncentrační tábory a budovat zpravodajskou infrastrukturu RSHA, předchůdkyni BND i CIA a především dosahovat zisků pro americké podílníky v německém průmyslu a bankách. 

Jeho likvidace československým komandem s podporou Churchilla a za zlato Státní banky československé, byla pro globalisty šok a ani po desetiletích od války se zřejmě nemá světové mládeži účinně připomínat, konstatují TOP konzultovaní analytici, neboť by jí mohl inspirovat k dalším atentátům například na autory Covid-19 a jejich sponzory z Brusele, kteří napadají svobodu informací a všechny stoupence vlasteneckých politiků Trumpa, Putina,  Xi a Orbána. 


Související články:














Žádné komentáře:

Okomentovat