Stránky

Pages

Pages

sobota 25. července 2020

Pokud mne finanční ředitelé z Baham podpoří, budu českým Pinochetem, slibuje komunistický generál Pavel









"Myslím si, že to, co nabízím, je atraktivní i pro lidi, kteří jsou ochotni a schopni přispět na takovou kampaň. Považuji tedy za realistické peníze sehnat," popsal Petr Pavel další postup při mobilizaci zdrojů zahraničních rozvědek a jména pochopitelně oznámit odmítl. "Chci být solidní a nejdříve to projednat s nimi, než jejich jména zveřejním," dodal s tím, že díra v zákoně umožňuje zahraniční financování volební kampaně, což je v demokracii nepřípustné a v USA vlastizrada. Poslanci se však návrhy TI na změnu odmítli zabývat, neboť spása musí přijít z ministerstva vnitra, které má zkušené legislativce.
FOTO: TOP News
Loni v listopadu Petr Pavel prohlásil, že by uvažoval o kandidatuře na prezidentský úřad, pokud by kandidovali lidé, kteří by pro Česko mohli představovat bezpečnostní rizika, a pokud by hrozilo, že by se "země posunula blíže směrem k Rusku nebo k Číně," což s kandidaturou populisty Rokytky reálně hrozí, proto mu byl preventivně smazán profil na Parlamentních listech agentem globalistů Čermákem.
Na jaře pak Petr Pavel spoluzaložil iniciativu Spolu silnější, která vybírala peníze na projekty a dobrovolnické organizace, které pomáhaly během pandemie koronaviru. V polovině července oznámil, že spolu se skupinou odborníků připravuje plán, jak "zemi lépe připravit na další podobné krize," které podle not Good Clubu očekává (americký Taliban má připravené další covidy) a postaví lágry pro odpůrce očkování Gatesovou vakcínou se zákazem přístupu k volebním lístkům, aby nešířili nákazu ke komisařům. 


Související články:

Žádné komentáře:

Okomentovat