Stránky

Pages

Pages

pondělí 20. července 2020

Nová globální techno-fašistická tyranie ničí demokracii v USA a na celém světě: Nejdříve začnou sekat věty, pak ruce a nakonec i hlavy!









Začalo to už v Československu, kde byl po dohodě KGB s CIA a Stb pod kuratelou BND a disidentů likvidován Jakeš i Husák při násilném rozdělení funkcí generálního tajemníka KSČ a prezidenta republiky a Gates začal ihned prodávat svá Vokna a další zprivatizované výsledky vědeckého bádání zmatené populaci.
Když IT odborníci protestovali na konferencích, že Linux je otevřený a tedy užitečnější pro lidstvo než aušusové a uzavřené produkty Microsoftu, tak novinářům jeho poskok Milfajt (dříve StB) jen řekl: Tak pak nebudou celostránkové reklamy! A bylo jak se říká vymalováno, sedmá velmoc mlčela nebo tleskala výdobytkům globalizace.

S jídlem však roste chuť a tak se mladý miliardář dal na vakcíny u nichž však byly také protesty, když lidé onemocněli a umírali, ale byznys je byznys a tak se to vyřešilo umělým virem covid-19 spáchaným v spoluautorství s Bruselem, jak informují veteráni tajných služeb a vědci formátu nositelů Nobelových cen.  

Proto se toho musela chopit i některá nezávislá média nefinancovaná big pharma ani Gatesem, což tzv. Good Club, jak si začalo říkat zdegenerované jádro globální moci s Rockefellerem a Sorosem, neviděl rád.

A tak Google v pátek zatratil svou léta hrdě deklarovanou neutralitu a jakoukoliv zmínku a Gatesovi a umělém původu koronakrize sankcionuje s odvoláním na WHO odebráním internetových reklam, na které má kromě několika států praktický monopol!

Nevadí, že americký prezident Trump jakožto největší sponzor WHO dotaci odebral, zdroje jsou doplněny od Gatese a jako příspěvek do volební kampaně Bidena byli i z Facebooku odstraněni Trumpovi stoupenci pod záminkou propadnutí konspirační sektě Qanon, která prý věří na deep state, spiknutí Demokratů a Sorose s pojídáním adrenochromu z dětských šišinek při párty sebevraha Epsteina a jeho milenky Maxwellové, což je nepřípustné.

Do volebních kampaní v USA i protektorátu Czechie se tak velmi neblaze promítne  skutečnost, že nebyly včas zespolečenštěny technologické monopoly (Bezosův Amazon vlastní dokonce i Washington Post!) a ty propadají techno-fašismu s cílem depopulace a zotročení zbytku koronakrizí vyděšeného lidstva. 

Související články:




















Žádné komentáře:

Okomentovat