Stránky

Pages

Pages

sobota 25. července 2020

Korporátům nejde o hledání Pravdy a péči o duše, ale jen o růst zisků, zjistili pozdě vyznavači velikonoc









Mnozí představitelé pravice včetně prezidenta Trumpa se snaží od Facebooku odpoutat a přidávají se k novým sociálním sítím jako je například Parler, které nevymazávají takzvané dezinformace. To je však jen dočasné řešení, jednak proto, že tato nová síť nemá ani zdaleka takový dosah jako Facebook nebo Twitter a za druhé proto, že je velmi naivní předpokládat zastavení se revoluce před branami těchto sítí. Pokud jsou obrovské koncerny schopné a ochotné podílet se na neomarxistické revoluci, tak se určitě nezastaví před hráči, kteří jsou mnohem menší a bezvýznamnější jako Zuckerberg.
Řešení útěkem je krátkodobé a nepřináší žádnou změnu. Je důkazem toho, že nepřátelé revoluce jen reagují na tahy revolucionářů a hledají nějaký kout kde by jim revolucionáři dali klid. Na to, aby revoluci dokázali porazit potřebují přejít do protiútoku a hlavně opřít tento protiútok o jasně definovanou ideu. Ta však absentuje.

Namísto toho se dovolávají liberálních hodnot, jako je svoboda projevu a lidská práva, čili přesně ty zbraně, které proti křesťanské civilizaci vymyslela revoluce. Představa, že porazí globalisty jejich zbraněmi je bohužel naivní. Jedinou možností je návrat ke křesťanskému pojetí společnosti, ve které jsou prioritou hledání Pravdy a spása duší. Přesně ty priority, které považuje sekularizovaný byznys a revolucionáři za brzdu dobře a hladce fungující společnosti, píše christianitas.sk.

Na Slovensku se to hezky projevilo v kauze Matovič a plagiátorství: "Ono je to sice hezké zbavit Igora Matoviče funkce na základě plagiátorství, ale ten vtip spočívá v tom, že škola se dopustila závažného omylu. Škola měla zjistit, že pan Matovič téma nezná a že možná ani svou diplomovou práci nepsal, a pokud mu ji někdo napsal, tak ji možná ani nečetl, takže ten problém je v té škole, ta škola to měla zastavit," konstatuje politolog Zdeněk Zbořil. S tím, že problém falzifikace je typický nejen pro vysoké školy, ale také pro umělecká díla. "Jsou prostě obory, kde se zneužívá již vydaných textů nebo divadelních děl nebo filmových děl, kradou se nápady a zpracovávají se, někdy úspěšně, někdy neúspěšně," pochopil Zbořil.
Slovenský premiér Igor Matovič (OLaNO) zůstává nakonec ve svém křesle. Po dlouhých debatách ustál pokus o odvolání. Informoval o tom server ČeskéNoviny.cz. Slovenského premiéra při hlasování podpořilo 78 ze 125 přítomných poslanců. Pro jeho odvolání hlasovalo 47 zákonodárců. Předcházející debata trvala téměř osmnáct hodin. Prezidentka Čaputová je neuspokojena, očekávala víc a sebereflexi plagiátorů v rámci slibované otevřené společnosti, podle Sorosem zmanipulované metodologie vědy sira Poppera, který nenáviděl vyznavače velikonoc i řecké filosofy a židovské myslitele, neboť hledali Pravdu a pečovali o duši více než o zisky chazarských lichvářů a chemiků, kteří si jej vydržovali, aby nemusel do výroby. 


Související články: 
















Žádné komentáře:

Okomentovat