Stránky

Pages

Pages

pátek 24. července 2020

Je Železný agentem německého genštábu, jako byl Uljanov? Se Svobodou za svobodu!









Fanatický antislovan řádící od privatizačního puče za naše koncesionářské peníze v ČT se rozhodl plivat na válečného hrdinu a spoluosvoboditele naší českoslovanské vlasti, armádního generála a prezidenta Ludvíka Svobodu tím, že jej dvakrát veřejně obvinil z vlastizrady, když porážel s Koněvem Hitlera a budoval mír a socialismu na naší krásné modré planetě Zemi. 
Pošpinil při tom i památku svého dědečka, komunisty a bojovníka proti fašismu v 1.československém armádním sboru, který byl německými nacisty a jejich europeistickými pomahači za Velké vlastenecké války raněn a léčil se v Kijevě a bez něj by z Jakubova otce bylo asi mýdlo. 

Prý zákon o antikomunismu platí pro každého i pro jeho otce a případně i jeho děti, které vinou homosexualismu nemá a rád by nějaké po homosvatbě adoptoval jako rodič č.2, ale zatím mu v tom nějací komunističtí a vlastenečtí zákonodárci brání, tak se vyžívá alespoň v TV při dehonestaci všech slovanských heterosexuálů, které podobně jako Ludvíka Svobodu obviňuje z práce pro jakousi "pátou kolnu NKVD". 

Ve svém antikomunistickém fanatismu a politickém rasismu ale plní jen roli "užitečného idiota" definovanou agentem německého generálního štábu Uljanovem (Leninem), který dal atomovou bombu do základů Sovětského svazu a Gorbačov s Jeltzinem ji spustili, jak pochopil Jakeš a po něm i Putin. 

A tak tento užitečný idiot ve své zpupné pýše prý jakéhosi božího vyvolence dal i zajímavou výzvu: Proč jenom nábřeží Ludvíka Svobody, proč ne také Gottwaldův a Zápotockého most s Parkem kultury a oddechu Julia Fučíka?  


Nezradí nikdy komunisté,
aby si život zachránili.

Nezradí ty, pro které žili.

Vždyť bez nich život zachráněný

by se jim pod rukama změnil

jen v živoření, prázdné mření
v řečiště, v kterém řeky není.





Související články:












Žádné komentáře:

Okomentovat