Stránky

Pages

Pages

pátek 24. července 2020

Jak chcete dosáhnout referenda o rozvolnění vztahů s Bruselem, když se Babiš bojí Merkel a je proti, TOP předsedo Rokytko?









Tak ke kýžené demokracii a suverenitě, kterou nám při privatizačním puči disidenti a bolševičtí přeběhlíci zejména z řad StB slibovali, máme dnes dál, než za Jakeše, který reformy připravoval, ale byl i s Husákem Gorbačovem zlikvidován. 

FOTO: TOP News
Garantem "demokratizačního procesu ve východní Evropě", jak tomu Gorbačov v rámci glasnosti a perestrojky říkal, měla být západní Evropa (vzpomínáte si ještě na tzv. evropský dům) a Washington, který se o tom s Moskvou dohodl, ovšem CIA a BND "miláčka Gorbyho" napálily, takže když kývl na protiústavní anexi demokratického Německa SRN, už ho nepotřebovali a po sehranému puči, o kterém ho  podle Syrůčka informoval Bush, jemuž věřil více než maršálu Achromejevovi, byl stejně nahrazen opilcem Jeltzinem, Jugoslávie zničena, Československo rozbito a NATO se posunulo navzdory nezávazným, snad ústním, slibům až do Pobaltí a Putin nyní vede dost marný ústupový boj nejen na Ukrajině, kterou ničí oligarchové a majdany "demokratů" s podporou Demokratů, kteří tyto metody zavádějí s pomocí BLM a Antify i v Americe.  

K těmto koncům nechci dojít také v Czechii, která se stala kolonií Německa a protektorátem Washingtonu, či spíše koalice Izrusa, která Washington prostřednictvím AIPAC a Maxwellové řídí a Trump se stává oním pověstným kůlem v plotě, neboť si nechal zlikvidovat nejschopnější strategické poradce Bannona a Flynna. 

Proto již od volby Zemana prezidentem republiky, kdy jsem přežil útok rozzuřených drahošovských pirátů v TOP hotelu, žádám, aby Miloš splnil svůj předvolební slib a referendum o EU vyhlásil, k čemuž se bohužel nemá, ačkoliv mu to současná hloupoučká ústava stavěná pro Havla plně umožňuje. Babiše k tomu vůbec nepotřebuje.

Ten se totiž obává o své eurodotace pro milovaný Agrofert, který má zdědit jeho syn a přítel Zemanovy dcery Kačenky, takže Merkelové kýve na vše a sestavil i menšinového kočkopsa s "oranžgutány", europeisty bez jakýchkoliv vlasteneckých zábran a kulturních nánosů, kterým slíbil, že dokud bude premiérem, tak žádná referenda nebudou a odmítl i koalici s SPD s podporou KSČM, jako "protievropskou". 

Pokud Zeman ve zbývajícím čase svého mandátu slib nesplní, tak budu kandidovat na Hrad sám a referendum dle ústavy vyhlásím, cítím k tomu silnou podporu i od lidí, od kterých bych to vůbec, ale vůbec nečekal. Alternativou volebního procesu je pak jedině generální stávka a establishment si musí vybrat, co vlastně chce, říká Milan Rokytka. 


Související články:










Žádné komentáře:

Okomentovat