Stránky

Pages

Pages

pondělí 20. července 2020

Další krok k zániku: Nizozemí ruší ženské a mužské pohlaví. Antiutopie realitou. Za vším jsou nekalé cíle. Kde to skončí?









Ve většině západních zemí se propaganda sexuálních abnormalit stala dnes nepostradatelnou součástí veřejného života. 

V přibližně třech desítkách zemí jsou oficiálně legalizovány sňatky osob stejného pohlaví. Francouzské národní shromáždění loni rozhodlo o zákonné povinnosti nahradit slova „matka“ a „otec“ slovy „rodič 1“ a „rodič 2“. V Británii bude v rámci nových učebních osnov vyžadováno, aby žáci základních škol navštěvovali učební hodiny, v nichž budou seznamováni s pederasty a transvestity. Ve Švédsku fungují mateřské školky, kde se děti nesmějí identifikovat jako chlapci nebo dívky – a nesmějí ani používat zájmena „on“ a „ona“. Nedávno dětský televizní kanál Nickelodeon oficiálně označil za homosexuála protagonistu populárního animovaného televizního seriálu „Houba Bob a Hranaté kalhoty“.

Nejdále se však dostala tato propaganda v Nizozemsku, kde byl tento proces rozvratu společnosti zorganizován nejdůkladněji. Nyní aktivisté LGBT prohlašují, že budou bojovat za „změny pohlaví“ po celém světě.

Pokaždé, když perverzní jedinci a skupiny získají nové exkluzivní právo, najdou se „tolerantní“ občané, kteří tvrdí, že v tom spočívá svoboda. Menšina na Západě má nejen ve všem volné ruce, ale také hájí „právo“ vnucovat svůj životní styl většině, přičemž je celá mašinerie řízena z pozadí a slouží ještě dalším nekalým cílům. Dnes v Nizozemí normální lidé ztrácejí možnost nazývat se muž a žena, protože to popuzuje spoustu pederastů, lesbiček a bezpohlavních tvorů. A zítra tato stvoření prohlásí, že tradiční rodina „uráží jejich city“. Likvidace institutu manželství jako svazku muže a ženy nepřipouštějícího sňatky mezi osobami stejného pohlaví je krom jiného též způsob, jak omezit světovou populaci.

Písmo svaté učí: „Na počátku světa Bůh stvořil muže a ženu“ (Marek 10: 6). Ve Starém zákoně se říká: „Pokud někdo leží s mužem jako se ženou, pak oba páchají ohavnost.“ (Leviticus 18:22). „Evropská civilizace“ naší doby prohlásila tuto ohavnost za normu. Máme tu program, jak zničit lidské pokolení. Jak změnit lidi v odporné bioroboty, kteří budou chápat jako realitu pouze to, co bylo vloženo do jejich souboru „programů“, a budou tak ideálními objekty manipulace. 

Tvůrci antiutopií na Západě to předpověděli.









Žádné komentáře:

Okomentovat