Stránky

Pages

Pages

neděle 26. července 2020

Církev zradila Kristovu linii Merovejců a končí v plamenech, do kterých uvrhla mistra Jana, říká TOP předseda Rokytka









Během července 2020 (zvláště o víkendu 10. a 11. července) se staly v USA cílem vandalů katolické kostely a náboženské sochy. Musíte však opravdu usilovně pátrat, abyste o tom objevili nějaké zprávy v médiích. A když je najdete, zjistíte, že původci tohoto ničení a zohavování byli - jak jinak - teroristé z Antify a hnutí Black Lives Matter (BLM).
Kdyby někdo veřejně podpálil budovu hnutí Black Lives Matter nebo popsal urážkami zeď židovské synagogy nebo hanobil korán na veřejném náměstí, v médiích by se strhla bouře.

Jak by odpověděli vůdci BLM, židovští rabíni nebo muslimští radikálové? Nepochybně dost důrazně a žádali by omluvy, náhrady atd. Byly by svolány tiskové konference, celý svět by uslyšel jejich křik rozhořčení.

Jak na tyto strašlivé urážky svaté Církve a zvláště Panny Marie reagovaly katolické autority? Vidíme odlišný obrázek. Vydaly prohlášení o odpuštění, poselství míru, předvedly velké „nastavení druhé tváře“. Ano, je pravda, že nás Evangelium učí nastavit druhou tvář při osobních urážkách. Nikoliv však při veřejných urážkách naší svaté Víry.

Pochopitelně by bylo vhodné, aby papež – který nepřejde jediné utonutí imigranta ve Středozemním moři bez slov lítosti – vystoupil s veřejným prohlášením a napravil ohavné urážky vůči Královně nebeské. Od Františka ani biskupů však nepřichází ani slovo.

Vzpomeňte, že aktivista BLM Shaun King nedávno veřejně vyzval, aby byla zničena všechna zpodobnění „bílého evropského“ Ježíše, protože představují „bělošskou nadřazenost“ a „rasistickou propagandu“. Pak vyzýval, aby se skoncovalo se „všemi malbami a vitrážemi bílého Ježíše a jeho evropské matky a jejich bílých přátel“.

A tak již přidejme jen zprávu z dnešního rána. Svědčí o tom, že satanské útoky proti všemu katolickému již opět „přeskakují“ oceán. V Evropě jsou jejich „chapadly“ především imigranti: Francouzská policie kvůli požáru gotické katedrály v Nantes znovu zatkla Rwanďana, kterého vyšetřovala už před týdnem – a propustila ho. Nyní jej konečně obvinila ze žhářství. Devětatřicetiletý imigrant, který působí u místní diecéze jako dobrovolník, se podle listu Le Monde k činu přiznal.

Kdy se dozvíme, kdo zapálil Notre Dame. Nejspíš nikdy. Proč – je zjevné, církev zradila slib daný Kristovům následovníků Merovejcům, na hranici uvrhla i svého největšího reformátora Jana Husa a nyní hoří ve stejných plamenech satanistů, kterým se ale bratři a sestry velmi svobodného ducha jen smějí, neboť vědí, že císař Svaté římské říše z lotrinského rodu přichází. 














Žádné komentáře:

Okomentovat